WOLF positioneert zich als dé expert voor een gezond binnenklimaat

WOLF waarborgt in iedere toepassing aangename en gezonde lucht

In de westerse wereld brengt een mens zo'n 90 procent van zijn leven door in gesloten ruimtes! Onze levenskwaliteit hangt daardoor in grote mate af van de kwaliteit van het binnenklimaat, zowel in onze privé als zakelijke omgeving. Een goed binnenklimaat in de eigen woning maakt een groot verschil qua welbevinden en op de werkplek of op school waarborgt het een hogere concentratie en productiviteitsniveau. In ieder gebouw en vooral in moderne goed geïsoleerde gebouwen, is het persoonlijk welbevinden in grote mate afhankelijk van een aangename temperatuur, de juiste luchtvochtigheid, voldoende verse lucht vrij van pollen en fijnstof en een optimaal warmwater comfort. Aangename en gezonde lucht wordt in gebouwen vooral gewaarborgd door moderne verwarming-, luchtbehandeling- en ventilatiesystemen.

 

Binnenklimaat expert

Als systeemaanbieder op het gebied van verwarming- en klimaattechniek introduceert WOLF een volledige nieuwe uitstraling en positioneert zich daarmee als binnenklimaat expert!
Met de oplossingen van WOLF kan in iedere toepassing het juiste binnenklimaat worden gewaarborgd. De onderneming is intensief betrokken bij het positief beïnvloeden van het thema levenskwaliteit, gezondheid, behaaglijkheid en comfort. WOLF biedt ook een optimaal binnenklimaat voor industriële processen, in de tuinbouw en agrarische sectoren. Naast het optimale binnenklimaat ligt de focus op optimale levenscycluskosten, een lage milieubelasting, hygiëne, hoge efficiëntie en energie neutrale concepten.

 

WOLF Service

WOLF zal als service georiënteerde aanbieder van verwarming-, klimaat- en ventilatiesystemen voor een ieder steeds de best passende technische oplossing aanbieden. WOLF staat voor een competent advies en een eenvoudige montage en installatie van de producten en systemen. De betrouwbare werking van de producten wordt mede gewaarborgd door de professionele serviceafdeling: van inbedrijfsstelling tot onderhoud van de systemen, in opdracht en in samenwerking met de installateur. WOLF is úw partner!

 

"Volledig op mij afgestemd-WOLF"

WOLF stelt niet alleen het binnenklimaat centraal, maar ook onze partners en de eindgebruikers van onze producten en diensten. De onderneming onderstreept dit met de duidelijke belofte: "Volledig op mij afgestemd-WOLF".